avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua!În anul 2019 am fost executata silit pt un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua!În anul 2019 am fost executata silit pt un credit ...

Bună ziua!În anul 2019 am fost executata silit pt un credit ifn plătit parțial din 2017.Am încheiat un acord cu executorul pentru plata eșalonata.A rămas o restanta de 100 de lei din debit plus 500 lei cheltuieli de executare.In august 2023 a venit o înștiințare precum a încetat executarea silita din cauza lipsei de bunuri urmaribile.Acum câteva zile am primit de la judecătorie alta executare silita pentru suma de 600 lei reprezentând debitul .Este legala aceasta executare dacă nu am primit nici o somație înainte?Am verificat pe site-ul judecătoriei nr de dosar si nu poate fi gasit.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:11, 27 Iulie 2024
Nu inteleg ce ati primit de la judecatorie, concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Paratul1 Paratul1 Buna ziua. Problema mea sta in felul urmator. Am avut luat un credit IFN, pe care din motive financiare nu l-am mai putut achita. Am fost dat în judecată, si ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)