avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Constanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Constanta avand ca obiect ...

Am un dosar aflat pe rolul Judecatoriei Constanta avand ca obiect contestatia unei executari silite de catre Taxe si Impozite Locale Sect 5 Buc si in care am primit 8 amanari ale pronuntarii, dupa care s-a repus pe rol si dupa aceasta s-a mai amanat pronuntarea de 15 ori !!! Deja ma apropii de termenul de prescriptie. Ce se poate face ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
S-a amanat pronuntarea la contestatia titlului executoriu allyna allyna Am depus contestatie la titlul executoriu international.Ieri trebuia sa fie pronuntarea dar s-a amanat pt 08.06.2010.imi tb un certificat de grefa dar dureaza ... (vezi toată discuția)