avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot obtine adeverinta cu salariile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot obtine adeverinta cu salariile ...

daca ma poate ajuta cineva.Cum pot obtine adeverinta cu salariile din 1979 pana in 1991 daca cei care au preluat arhiva invoca tot felul de explicatii si nu vor sami dea nici un rezultat.am 3 ani decand le cer si direct si prin tel.si prin mail
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:58, 26 Iulie 2024
Sesizati ITM-ul / Directia Judeteana a Arhivelor Nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce firma de lichidare a preluat societatea suveica din bucuresti? Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Adeverinte-sporuri-suveica Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)