avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plecari voluntare din zapp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plecari voluntare din zapp

Buna, sunt o angajata al companiei , Zapp acum fiind pe concediu de ingrijirea copilului pana in luna august 2010 ,care sunt optiunile mele dat fiind desfiintarea postului meu din shop ZAPP, unde activam din anul 2002?:(
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:14, 8 Februarie 2010
pe perioada c.i.c. dvs. aveti c.i.m. suspendat de drept deci incetarea c.i.m. nu poate avea loc decat in conditiile stabilite de art. 60 alin.2...reorganizare judiciara sau/si faliment!
La data cand copilul implineste varsta de 2 ani dvs. va prezentati la firma si cu o cerere scisa solicitati reluarea contractului individual de munca.

Daca postul dvs. s-a desfiintat societatea (I) trebuie sa va ofere o alternativa corespunzatoare pregatirii sau (II) sa va concedieze in conformitate cu art. 65 alin. (1) si aveti dreptul sa primiti ajutorul de somaj.
da am citit art respecctiv , colegi mei primesc 5 salari compensatori si ceva bani din indemnizaia de somaj daca au optat pt demisie,primesc si eu sau ma trimit direct pe somaj mentionez ca mai ramin shopuri in tara care nu se desfiiteaza.
Legea sau mai bine spus art 60 alin 2 nu cred ca ma incadrez deoarece mai ramin efective active in tara
Puteti sa va reluati activitatea in orice moment (chiar inainte de a implini copilul 2 ani) daca vreti sa beneficiati de avantajele pe care le descrieti. Insa veti pierde indemnizatia pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la munca, din concediul de maternitate finetti finetti Salutari, tuturor, ma aflu intr-o situatie mai \"speciala\", intrucat pe parcursul concediului de maternitate care este in desfasurare, s-au desfiintat ... (vezi toată discuția)
Reducere post in cic Cecilia P Cecilia P Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului in timpul cic RAZVAN10 RAZVAN10 IN 13 IULIE 2008 MI SE TERMINA CIC CU AL DOILEA COPIL. MENTIONEZ CA AM 2 COPII SI AM STAT 4 ANI IN CIC. VREAU SA MA INTORC LA VECHIUL LOC DE MUNCA (AM LUCRAT ... (vezi toată discuția)