avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu sunt multumit de felul cum functioneaza produsul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu sunt multumit de felul cum functioneaza produsul cumparat..Pot cere restituirea pretului achitat?

Am cumparat o motocoasa de la Dedeman.Nu sunt multumit de felul cum functioneaza. Pot cere restituirea pretului achitat ? Restituirea s-a facut la 3 ore de la cumparare.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:08, 27 Iulie 2024
Dacă l-ați ales greșit (el funcționează corect dar nu vă mulțumește) și l-ați cumpărat din magazin, legal nu e nimic de făcut. E posibil ca magazinul să aibă o politică de retur, dar pentru asta e nevoie să vă informați. Dacă l-ați cumpărat online, legea vă permite să vă răzgândiți
Dacă nu funcționează cum trebuie activați garanția și dispozitivul va fi reparat. Rambursarea e ultima opțiune
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garanție și politică retur produs cumpărat online toolsboy toolsboy Se da următoarea speță. Un cumpărător achiziționează un produs de la un magazin online. Produsul nu funcționa la primirea coletului. Cumpărătorul ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. ... Alexandra Comanis Alexandra Comanis Buna ziua, Am achizitionat recent un aer conditionat care e defect. Am achitat si montaj 600 de lei. Magazinul sustine ca legea returului nu prevede ca AC ... (vezi toată discuția)