avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație copil

Bună ziua, băiatul meu a luat alocație in Romania până aproape la doi ani, după care a luat în Irlanda până în iulie 2022 pentru că am muncit acolo. Ne-am întors în țară și băiatul frecventează școala în România din septembrie 2022. Vreau sa ii aplic de alocație aici în România pentru că în Irlanda nu mai ia. Se poate cere retroactiv din septembrie 2022? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Alocatie copil modimpex modimpex buna ziua! am un baiat de 16 ani. in iulie va pleca la o academie sportiva din strainatate unde va si continua scoala. in aceste conditii as vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii dcorodan dcorodan Buna ziua, Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere ... (vezi toată discuția)