avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model nota explicativa pentru rectificativa cas
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model nota explicativa pentru rectificativa cas

Aveti cumva un model de nota explicativa care trebuie sa insoteasca declaratia rectificativa de cas? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: clipa silvia , utilizator 20:37, 6 Februarie 2010
Eu am avut cateva rectificative pentru CAS, dar nu am avut un model anume . Puteti scrie doar faptul ca depuneti rectificativa la CAS si motivul acesteia: refuzare concedii medicale de catre Casa de Sanatate deoarece au fost completate eronat, si sa treceti numele persoanelor carora li se face modificarea.
Eu doar atat am trecut. Sper sa va fie de folos.
MULTUMESC:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii rectificative nicoleta-luiza nicoleta-luiza In luna aprilie am avut 2 concedii medicale completate gresit: la unul societatea a platit 1 zi medical in plus, iar de la buget s-a platit in minus 1 zi. ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate alexah alexah Buna ziua, imi puteti da un model de Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate? (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)