avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moșteniri,drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moșteniri,drepturi

Bună ziua.As dori un sfat.Bunica din 2009 se judeca pentru bunurile fratelui decedat.in 2015 are un atac cerebral și face nepoților contract vanzare cumparare pe tot ce va dobândi din urma defunctul la nepoți.Intre timp ea își revine cu sănătatea și merge în instanta pana în 2021 cu acest proces chiar dacă vândut nepoților vrea cu orice preț sa câștige fructele acestei moșteniri.Din 2021 nepoții cu acest contract vanzare cumparare merg în instanta și vor sa continuie indiviziunea.Partea adversa vrea sa strice actul vanzare cumparare spunând ca nepoții sunt de rea credință ca trebuiau sa se prezinte din 2015 la procese și nu trebuia bunica sa meargă.Intrebarea se poate strica actul vanzare cumparare? Multumesc.Bunica a luptat sa lase ceva concret nepoților.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati- buna ziua, as dori dacă se poate va rog sa ma lămuriți și ... Alex3029 Alex3029 Buna ziua, as dori dacă se poate va rog sa ma lămuriți și pe mn. Bunica mea mama tatălui meu decedat are un testament lăsat de părinți adoptivi ... (vezi toată discuția)
Testament Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Am rugamintea de a ma ajuta in gasirea celei mai bune solutii pentru a intra in posesia unei mosteniri prin testament. Este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara bunica sau fiica ei daca am facut vanzare cumparare cu uzufruct? florinsechel florinsechel buna ziua ,ajutati-ma si pe mine cu aceasta problema va rog ca nu inteleg exact termenul asta de uzufruct. in urma cu 5 luni bunicii mei mi-au facut acte de ... (vezi toată discuția)