avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutati- Buna ziua, as dori dacă se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutati- Buna ziua, as dori dacă se poate va rog sa ma lămuriți și ...

Buna ziua, as dori dacă se poate va rog sa ma lămuriți și pe mn. Bunica mea mama tatălui meu decedat are un testament lăsat de părinți adoptivi întocmit la notar autentificat și dactilografiat la notariatul de stat sector 2 București din 1969 precum ca ii lasă toată averea mobila și imobila ce se va găsi în patrimoniul lor la data decesului în lipsa de ascendenti și descendenți, iar acum bunica vrea sa ne vândă mie și fratelui meu imobilul și terenul. Se poate face act de vânzare cumpărare între bunica și noi 2 nepoți în baza acelui testament.??? Va mulțumesc dacă ma lămuriți ce e de făcut în situația asta
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2021
Alex3029, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 24 Martie 2021
Nu in baza unui testament, trebuie intai sa devina proprietar in baza testamentului. Merge la notariat ( unul de pe raza ultimului domiciliu al defunctilor) si obtine un certificat de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament mostenire Mrius321 Mrius321 Subsemnatul P.I. , DOMICILIAT in com.... casatorit, am 3 copii, pentru cazul incetarii mele din viata, dispun de cele ce urmeaza: Las nepotului meu de fiu, ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii alexandra0406 alexandra0406 Buna ziua, Acum ceva timp a decedat bunicul meu de al 2 lea (de ce zic de al 2 lea pt ca bunica mea sa recasatorit). Decesul lui a avut loc acum o luna. El ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare iuli113 iuli113 Bunica prietenei mele a decedat si a lasat intreaga sa avere prin testament sotului ei chiar daca ei au 2 fiice care traiesc,in momentul de fata una dintre ... (vezi toată discuția)