avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare?

Buna ziua
poate sa-mi spuna si mie cineva in cat timp se incepe un proces penal daca dosarul de la parchet a fost trimis la tribunal?
am inteles ca pe la jumatatea lunii ianuarie dosarul de la parchet a fost trimis in tribunal dar nu am primit nici o citatie pana acum.
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 13:03, 6 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

Cu aproximatie in 1-2 luni.Depinde de volumul de munca al institutiei...nu e o regula.
Puteti merge la arhiva tribubalului si sa intrebati daca a fost inregistrat dosarul si ce termen de judecata este fixat sau puteti sa verificati pe portalul instantelor cautand dupa numele partilor .
verificati pe portalul instantelor sau la arhiva tribunalului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar reabilitarea judeacatoreasca- termen citare Marian198616 Marian198616 Acum doua luni si jumatate am depus actiunea pentru judecarea unei reabilitari judecatoresti si pana in prezent nu am primit nicio citatie. Este normal sa ... (vezi toată discuția)
Rovineta florianzy florianzy Am primit prin posta in Ianuarie 2012 amenta pt ca am circulat in Iulie 2011 fara rovineta. De fapt am primit 2 amenzi, contraventia era una pe data de 7 si ... (vezi toată discuția)
Informatii despre un dosar penal kameliacalinescu kameliacalinescu buna seara!as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa aflu daca nepotul meu are dosar penal? unde gasesc asemenea informatii? (vezi toată discuția)