avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numaru minim de garzi obligatorii medic specialist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numaru minim de garzi obligatorii medic specialist

Care este numarul minim de garzi pe care un medic specialist trebuie sa-l efectueze intr-un spital municipal? Care sunt conditiile pentru care ma pot retrage din a efectua garzi peste numarul obligatoriu? Am gasit Regulamentul privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar din 01.07.2004, dar nu imi este clar unde se afla aceste informatii. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Numarul obligatoriu de garzi BogdanFlorin97 BogdanFlorin97 Buna ziua, conform Capitolului 2, ART 33(2) din Organizarea și efectuarea gărzilor în unități publice din sectorul sanitar, un medic rezident este obligat ... (vezi toată discuția)
Garzi obligatorii pentru medici BogdanFlorin97 BogdanFlorin97 In anul 2016 medicii trebuiau sa semneze doua contracte de munca privind garziile, cel obligatoriu de 20 de ore si unul privind garziile ... (vezi toată discuția)
Garzi medicina interna sviderka sviderka Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si ... (vezi toată discuția)