avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot să scot vechimea de la SC MOBILUX SA, de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot să scot vechimea de la SC MOBILUX SA, de până în ...

Cum pot să scot vechimea de la SC MOBILUX SA, de până în anul 2000 ?
Cum pot să recuperez cartea de muncă, dacă SC JUSO-GRUP DEI SRL, ultimul angajator ,când s-au dat cărțile de muncă, eu numai eram în țară?
Mulțumesc frumos, aștept răspunsul dvs

Alte discuții în legătură

Am fost disponibilizaț în anul 2000.iar pe cartea de munca ... Lelilelian Lelilelian Am fost disponibilizaț în anul 2000.iar pe cartea de munca la închidere scrie 9 ani și 3 luni vechime grupa I de munca.întrebările mele sunt: -aceasta ... (vezi toată discuția)
Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)
Aș dori să fac o acțiune în instanță pentru reconstituirea vechimii în munca 1998-2000. sunt suficiente ca probe contractul din acea perioadă și o adeverință de salariu? nu mai am cartea de muncă mms_74 mms_74 As dori sa fac o actiune in instanta pentru reconsituirea vechimii in munca pentru perioada 1998-2000. Nu mai sunt in posesia carnetului de munca ci doar a ... (vezi toată discuția)