avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Intrebarea mea este: In ce cazuri un testament nu are nici-o valoare ?Multumesc:luck:
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:50, 6 Februarie 2010
Si daca nu exista alt testament ulterior (cu o data mai recenta), in favoarea altei persoane, teoretic, al doilea testament (aceleasi bunuri-persoane beneficiare diferite), il revoca pe primul...sau daca exista revocare judecatoreasca (de ex. art.830, 831, 930 C.civ.); daca legatul devine caduc, exheredarea sau dezmostenirea etc.
Ce s-a intamplat cu sotia defunctului?
Copii au?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire copii. exheredare buna ziua, cum este corect si ... Nata88 Nata88 Dezmostenire copii. Buna ziua, Cum este corect si legal sa se faca o dezmostenire pentru 2 copii din 4 care sa nu beneficieze de nimic din bunurile ... (vezi toată discuția)
Mostenire teo2304 teo2304 as dori sa stiu,daca sotul are un copil dinaintea casatoriei,acest copil cum ar putea fi dezmostenit? (vezi toată discuția)
Valabilitate testament marinvasile marinvasile Sora tatalui meu mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile,eu avand obligatia de a-i asigura \\"intretinerea necesara pe toata durata vietii ... (vezi toată discuția)