avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de concediu pe hartie vs. electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de concediu pe hartie vs. electronic

Buna ziua,
Am o intrebare legata de inregistrarea digitala a cererilor de concediu, pentru departamentul de HR din firma unde lucrez.

Avem un sistem electronic integrat pentru inregistrarea si evidentierea cererilor, care functioneaza foarte bine. Mai e necesar din punct de vedere legal in RO ca angajatii sa si tipareasca si sa semneze o cerere pe hartie, daca exista un sistem electronic destinat pentru asta? Am intalnit multe companii unde pasul "pe hartie" nu era deloc necesar, si nu se semna olografic nimic.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 1 August 2024
Nu avem de unde sa stim noi care este uzanta la nivelul angajatorului dvs...intrebati la HR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract online paptamas paptamas Buna ziua. Mi am facut o Intreprindere Individuala, in domeniul serviciilor web. Ce se intampla daca un client afla de serviciile oferite de mine, insa este ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Este suficienta folosirea unui program soft pt intocmirea pontajului si a cerilor de concediu Crini Crini Buna, asa dori sa stiu daca este legal sa intocmesc statul de plata in baza pontajului si a cererilor de concediu in format electronic sau este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)