avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună! Anul acesta în luna mai m-am îmbolnăvit de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună! Anul acesta în luna mai m-am îmbolnăvit de TBC. În ...

Bună!
Anul acesta în luna mai m-am îmbolnăvit de TBC. În luna iulie am finalizat și facultatea, nefiind angajată. Mi-am depus dosar la AJOFM pentru șomaj care se acordă absolvenților. Din păcate, din ce am înțeles, nu cred că voi reuși să beneficiez de acest șomaj deoarece dacă mă înscriu la master nu mai e valabil dosarul. Am înțeles că aș putea totuși să primesc concediu medical dacă sunt în șomaj. Întrebarea mea este dacă e adevărat, și cât timp ar trebui să stau în șomaj pentru a putea primi concediu medical?

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Pot primi ajutor de somaj daca sunt absolventa de master? cris_rox cris_rox Buna ziua, Ma numesc Cristina si as vrea sa stiu daca pot primi ajutor de somaj in conditiile in care am terminat facultatea acum 2 ani iar acum in iulie ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)