avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Daca in urma achizitionarii unui autoturism ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Daca in urma achizitionarii unui autoturism vanzatorul ...

Buna ziua,
Daca in urma achizitionarii unui autoturism vanzatorul nu m-a informat in ceea ce priveste legal principiul vazut-placut-cumparat-acceptat, ce sanse am sa imi fie restituita contravaloarea autoturismului, care s-a dovedit a fi defect? Mentionez ca nu a fost semnat act vanzare-cumparare cu mentiunea aceasta, masina fiind vanduta pe baza de factura, iar in detaliile facturii a stipulat acest principiu. In ce temei legal poate fi contracarat acest principiu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Masina vulcan50 vulcan50 am cumparat o masina MATIZ anul trecut in luna aprilie.am semnat actele de vanzare cumparare ,totul a fost ok. la RAR cand sa merg sa o verific ... (vezi toată discuția)
Am vândut un autoturism testat înainte într-un service, dar cumpărătorul vrea să depună plângere pentru înșelătorie. ce șanse are să câștige? Sebi43 Sebi43 Buna seara, mai deunazi am vandut un autoturism propietate personala, auto achizitionat de mine cu aproximativ 1 an in urma de la o firma. In prealabil am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unui autoturism furat dupa ce a fost gasit de politie! buxus_cristi buxus_cristi Buna ziua,am o problema delicata,si anume: Am cumparat un autoturism second-hand cu plata cash de la o persoana fizica.Ulterior,aceasta persoana sa dovedit a ... (vezi toată discuția)