avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. La o cooperativa de consum, presedintele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. La o cooperativa de consum, presedintele consiliului ...

Buna ziua. La o cooperativa de consum, presedintele consiliului de administratie este salariat. Trebuie sa primeasca si el indemnizatie la fel ca ceilalti membrii ai consiliului de administratie care nu au salariu? Toti sunt membrii cooperatori.
Cel mai recent răspuns: tandareiconsumcoop@gmail.com , utilizator 09:37, 3 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de decizia Consiliului de Administratie sau de ce este mentionat in c.i.m.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
In CIM nu este mentionat, dar conf. Legii 1/2005 membrii consiliului de administratie au dreptul la o indemnizatie lunara. In cazul asta adaug indemnizatia in statul de plata? Totusi sunt 2 contracte : CIM si Mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cooperativa de consum conf legii 1/2005 arlette arlette Buna ziua.Sunt membru cooperator intr-o societate cooperativa de consum conf legii 1/2005. De curand presedintele ales a demisionat,fara preaviz iar consiliul ... (vezi toată discuția)
Plata membri consiliu director -asociatie gabipoen gabipoen - o persoana are CIM la o unitate unde este la functia de baza si, in acelasi timp face parte din membrii consiliului de administratie(presedinte, secretar) ... (vezi toată discuția)
Pentru un membru in consiliul de administratie (cu mandat, nu ... LAURA PROFEANU LAURA PROFEANU Pentru un membru in consiliul de administratie (cu mandat, nu cu CIM) societatea plateste contributii la nivel salariu minim? Acel membru nu este pensionar si ... (vezi toată discuția)