avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Unde ma pot adresa pentru neerspectarea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Unde ma pot adresa pentru neerspectarea de catre angajator ...

Buna ziua,
Unde ma pot adresa pentru neerspectarea de catre angajator a obligatiilor contractuale ( asigurarea masinii de serviciu si a cheltuielilor aferente, plata salariului) si ce solutii am pentru recuperarea acestor drepturi?
Fac precizarea ca societatea este in insolventa (la cererea ambilor asociati) iar decizia de a mi se lua masina a fost luata inainte de decizia Tribunalului. Legat de salariu, cel de pe luna in care s-a pronuntat insolventa a fost trecut la masa credala iar urmatoarele s-au platit doar partial.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 5 August 2024
La masa credala trebuia sa fie inregistrate toate drepturile salariale neplatite...

Angajatorul a intrat în insolvență și nu mai plătește salariile: Ce pot face angajații, pas cu pas, conform modificărilor recente
www.avocatnet.ro/articol_571...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplătit și firma în faliment AnaLotcu98 AnaLotcu98 Bună ziua, firma la care am lucrat pana la sfârșitul lunii Octombrie, sub patronaj nemțesc, tocmai a declarat falimentul. Cum pot proceda pentru a îmi ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)