avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna tuturor! Azi am fost sa ma reprogamez pt traseul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna tuturor! Azi am fost sa ma reprogamez pt traseul examen ...

Buna tuturor!
Azi am fost sa ma reprogamez pt traseul examen auto la Cluj...proba teoretica am dat la Targu Mures...na si culmea...Nu se poate da examenul pentru ca este alt judet desii am resedinţa la Cluj! Va rog sa-mi explicati ce se întâmplă?? Se poate sau Nu se poate da examenul practica in alt judet cu transfer? Mulţumesc Rozalia

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am susținut proba teoretica pentru permisul de conducere ... LucaSilviu LucaSilviu Buna ziua, am susținut proba teoretica pentru permisul de conducere la Târgu Mureș și aș dori să dau traseul la Cluj Napoca unde îmi voi face un fotant ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar seuleanraul seuleanraul am si eu o nedumerire. se poate sa dau examenul de primire in profesia de avocat in Baroul Mures si apoi sa fac stagiatura in judetul Cluj? care ar fi ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)