avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, din experienta dvs care ar fi pedeapsa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, din experienta dvs care ar fi pedeapsa pentru alcol ...

Bună ziua, din experienta dvs care ar fi pedeapsa pentru alcol la volan 1.19 in sange prima proba 1.06 proba2,nu mai am antecedente penale, am condus pe un drum sătesc noaptea la ora 22 30 am fost oprit. Menționez ca am pierdut și locul de munca, meseria mea era sofer de mare tonaj pana sa fac prostia asta, regret mult, în anul 2022 am fost oprit și de atunci aștept

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice vezecs vezecs Buna ziua , dupa cum zice si titlul subiectului am fost depistat acum 7-8 zile de catre organele de politie cu o alcoolemie de 0.5 g in aerul expirat , am fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)
Politia comunitara si betia la volan 1715 1715 buna ziua... acum cateva zile mi s-a intamplat sa trag masina pe dreapta si sa vad daca pot ajuta pe cineva cazut pe marginea drumului... la fata locului erau ... (vezi toată discuția)