avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.

Bună ziua. Soția mea s-a mutat acum 8 luni în alt județ fără sa mi ceara acordul sau vreo semnătura. Suntem divorțați și avem custodie comuna la minora noastră care are 10 ani jumătate. Acum fetita este în vacanta la mine (tatăl).Nu mai vrea sa plece la locația mamei chiar dacă mama ei a amenințat-o cu politia. Acum eu va întreb are ce face mama ei dacă fata refuza sa mai meargă acolo?. Repet mama ei are declarat domiciliul în Cluj și s a mutat în BH fără acte sau alte demersuri legale. Nici ancheta sociala nimic. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:07, 6 August 2024
Actionati legal si profesionist.
Deschideti urgent proces, si cereti stabilirea domiciliului fetitei la dumneavoasta.

Depuneti probe la dosar toate motivele care le aveti, plus puneti si 2 martori.

Politia n-are in atributii sa ia fetita de la dvs.
Dar daca nu deschideti urgent proces, riscati ca mama fetitei sa va creeze probleme mari.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate forța minora? Bereschi  Janos Bereschi Janos Bună ziua. Pe acte custodia fetiței mele de 13 ani este la mama sa. Dar de 2 ani fetița se afla la domiciliul meu. Eu o cresc,este aici în Cluj la ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
Despartirea concubinilor. la cine ramane copilul? ANAMARIA03 ANAMARIA03 Am o relatie e concubinaj din 2006.In 2010 am plecat in Italia la concubin si am locuit cu parintii acestuia timp de aproximativ 2 ani.In 2011 s-a nascut ... (vezi toată discuția)