avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prevederile art 330 cod fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prevederile art 330 cod fiscal

Va rog frumos să imi spuneti daca prevederile art 330 codul fiscal se aplica corespunzator si in cazul chitanțelor. Ma refer la stornare cand un exemplar /originalul chitanței nu poate fi recuperat ptr anulare, dar e gresită chitanța. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Maria Adriana Marinescu , Consultant resurse umane 12:11, 1 Octombrie 2024
330 se refera la corectarea facturilor.
exact, iar eu intreb daca tot asa se pot corecta si chitanțele - chitanțe emise de un administrator de bloc- chitanțe ptr costurile lunare de intretinere la partile comune. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare facturi fiscale daniela h daniela h Buna ziua, Este posibil sa anulezi (si in ce conditii) facturile fiscale emise in trim 3? Este vorba de o microintreprindere cu domeniu de activitate: ... (vezi toată discuția)
Factura gresita Monika_80 Monika_80 Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care am primit o factura de la furnizor gresita? Sa va dau exemplu: noi am facut nir pt factura de marfa in valoare ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)