avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,Am mostenit de la parinti un teren cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,Am mostenit de la parinti un teren cu destinatia pasune, ...

Buna ziua,Am mostenit de la parinti un teren cu destinatia pasune, dupa obtinerea certificatului de mostenitor am incercat sa arendez pasunea dar am avut neplacuta surpriza sa constat ca nu pot deoarece pe terenul meu a aparut un sant / garla care imi imparte terenul in doua si mai mult de atat a fost afectata pasunea fiind inundata a crescut stuf.Acest sant a fost sapat de primarie fara sa existe acordul tatalui meu care era proprietarul terenului.Va rog sa imi spuneti ce demersuri pot face pentru a mi se aduce pasunea la starea initiala si recuperarea pierderilor .Multumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz putere primarie comunala Iraiduta Iraiduta Buna seara! Primaria din comuna parinților mei scăpat in urma cu 2 ani un Șanț cu adâncimea de 2 m si lungime de 1250 mp. Acest lucru s- a întâmplat ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie NegoitaMircea NegoitaMircea Am constatat dupa circa 2 ani ca primaria a sapat un sant de-a lungul terenului pe care il detin, teren cu cadastru realizat si intabulat. Motivul invocat a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va adresez si eu o intrebare. se poate vinde un teren ... Doru.200 Doru.200 Buna seara! Va adresez si eu o intrebare. Se poate vinde un teren unde tatăl meu are titlu de proprietate? Tata a decedat în 2010. In 2011 un hectar din cele ... (vezi toată discuția)