avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA NEFFIND PLATITORI DE TVA PLATIM TVA IN ROMANIA PT ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

NEFFIND PLATITORI DE TVA PLATIM TVA IN ROMANIA PT FACTURI EXTRACOMUNITARE

Buna ziua,
Suntem o Asociatie neplatitoare de Tva, dar avem Cui pt. tva intracomunitar. Noi suntem intermediari intre parinti si furnizorul din Uk care organizeaza taberele in Uk. Parintii au platit banii catre noi, facturile au fost emise catre parinti fara Tva, iar cei din Uk ne-au emis facturi noua pt. costurile cu taberele. Taberele se desfasoara in Uk. Intrebarea mea este daca noi platim Tva in Romania pt facturile primite de la cei din Uk. Daca le declaram in declaratia 301. Astept raspuns. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ralucarosetti , utilizator 12:21, 13 August 2024
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod special de tva stela chelner stela chelner Buna ziua O firma neplatitoare de tva in Romania, primeste factura de servicii dela o firma din Olanda, pe factura este trecut taxare inversa. Firma din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de servicii irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie ... (vezi toată discuția)
Unde plătesc tva-ul după ce îl declar? am depus prima dată ... MirabelaX MirabelaX Unde plătesc TVA-ul după ce îl declar? Am depus prima dată declaratia D390 pentru servicii intracomunitare, dar nu știu unde și când trebuie să ... (vezi toată discuția)