avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prenatal 1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prenatal 1

Buna seara am si eu o nelamurire despre concediu prenatal.Concediu prenatal se considera cel care se plateste cu 85%,cel care are codul 08?Pentru ca am luat de la personal o adeverinta cu ultimile zile de concediu pe ultimele 12 luni,iar dansa mi-a trecut zile adunate impreuna si concediu medical si cel prenatal,Eu am stat in medical pina sa intru in prenatal,dar pt cu totul alta boala,medical platit cu 75%adica pt boala obisnuita.Este corect sa adune zilele de cm cu cele de concediu prenatal.MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:03, 6 Februarie 2010
este corect...se considera tot medical...
Concediul de maternitate (prenatal si postnatal) nu se aduna cu celelalte concedii medicale, in adeverintele de concediu medical pe ultimele 12 luni.
Nu este corect pentru fiecare concediu medical acordat conform OUG 158/2005 se cumuleaza ,dar pe cod de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)
Cat se încasează salariu în concediu medical de sarcina? Annemm Annemm Bună ziua, în ultimele 6 luni am avut 3800 brut lunar și acum sunt de o luna în concediu medical. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns, ce suma voi ... (vezi toată discuția)
Comncediul prenatal, lore00 lore00 buna ziua, am si eu o nelamurire, sunt insarcinata, in 6 luni, am terminat facultatea de medicina in august 2008. licenta, si nu am depus actele de somaj ca in ... (vezi toată discuția)