avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DILEMA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DILEMA

Buna seara!In curand voi naste si asi vrea sa stiu daca sotul meu beneficiaza de citeva zile de la munca libere,ceva in genul zilelor libere pt cununia civila.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:31, 6 Februarie 2010
mihaela-ciolea a scris:

Buna seara!In curand voi naste si asi vrea sa stiu daca sotul meu beneficiaza de citeva zile de la munca libere,ceva in genul zilelor libere pt cununia civila.Multumesc frumos


da daca e angajat la stat
In sectorul privat are dreptul la 5 zile libere platite conform art.61 lit.c) din CCMN.
Interventie moderator:
:rtfm:
mihaela-ciolea:
1. Ati deschis prea multe topicuri pentru intrebari legate de aceeasi problema si ne este mai greu sa va urmarim interventiile dvs. si pe ale noastre.
2. Va rog sa va hotarati la un singur topic pentru toate intrebarile legate de aceeasi problema!
Va multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere a copilului ionut_suta ionut_suta Acum citeva zile v-am deranjat cu citeva intrebari legate de CCC.Am expus si varianta in care colegul meu primeste putin peste 2400 lei pe luna in condiitiile ... (vezi toată discuția)
Legislatie somaj nisico nisico De ce stimul beneficiaza un angajator daca, pentru un an de zile, respectiv pentru 3 ani, ma angajeaza pe mine, somer de 10 luni si in varsta de 57 de ani, cu ... (vezi toată discuția)
Grafic de lucru paznic scoala geoo83 geoo83 De exemplu, un paznica care lucreaza 12 / 24, si face 12 ore duminica, luni va fi liber (adica alea 24 conform programului) si va trebui sa fie liber o zi sau ... (vezi toată discuția)