avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces parcare subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces parcare subsol

Bună ziua!
In complexul în care locuiesc accesul auto de face pe 2 benzi, accesul fiind limitat prin bariere acționate prin telecomanda de proprietarii care au cumpărat locuri de parcare sau cei care au inchiriat(de la constructor) . În complex sunt și chiriași. Problema este în felul următor :cele 2 cai de acces duc spre parcare subterană. 80% din timp una din benzi este blocata de diverse autoturisme de la chiriași proprietari.. Etc. Întrebarea este: există vreo cale legala sa ii facem sa nu mai parcheze pe banda de acces?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Președintele asociației mi-a blocat accesul cu mașina în cadrul complexului pe motiv că nu am un loc de parcare cumpărat/închiriat. cum pot rezolva acest abuz? Bogdan_C93 Bogdan_C93 Buna ziua, am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu lamuriri competente, eu unul nu cunosc legislatia in domeniul acesta asa ca am nevoie de ajutorul vostru. ... (vezi toată discuția)
Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun asociatie pauldecuseara pauldecuseara Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce mijloace are o Asociatie de Proprietari impotriva locatarilor care ocupa abuziv spatiile comune ale asociatiei? Ca sa ... (vezi toată discuția)