avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primire in spatiu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primire in spatiu

Buna seara. Am fost luat in spatiu de o cunostinta pentru a imi putea face C.I. Nu locuiesc la adresa din C.I. adica la el. Dupa cateva luni am primit mesaj de la el ca din cauza ca m-a luat in spatiu si sunt 2 nume diferite la aceeasi adresa a pierdut ajutorul de la guvern de 1400 lei si cei 30 lei pe luna ajutorul primariei pentru curent . Este posibila aceasta situatie ? Multumesc mult pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2024
Miky2024, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita mihaiaurelianmihai mihaiaurelianmihai Buna ziua, in ce conditii pot fi executat silit pentru un imprumut bancar accesat acum 11 ani. Am primit recent o instiintare de executare silita pentru o ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare mansarda ContSters246073 ContSters246073 Am luat o mansarda proaspat construita in 2010, la notar am ajuns prin luna iulie 2011, cand s-au adunat actele de la toata asociatia( bloc de 30 familii), de ... (vezi toată discuția)