avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare factura in luna urmatoare celei in care a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare factura in luna urmatoare celei in care a fost intocmita

Stornare factura in luna urmatoare celei in care a fost intocmita cea initiala.
In luna iulie am facut 2 facturi. In luna august am facut o singura factura storno in care am mentionat ca s-au stornat cele 2 facturi emise in iulie.
Este corect cum am procedat? Sau trebuia sa stornez fiecare factura cu aceeasi data din iulie?
Ultima modificare: Luni, 12 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andrei_B3001 , utilizator 14:05, 8 Septembrie 2024
Este ok cum ati procedat.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2024
ContabilGB, utilizator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi 31101979 31101979 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva ref la stornarea unei facturi. In luna iulie 2010 primesc o factura pe care o platesc. In urmatoarea luna ... (vezi toată discuția)
Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 creanta certa lichida si exigibila - speta byby byby Am urmatoarea speta Intre doua societati a fost incheiat un contract de prestari servicii... In baza acestui contract au fost emise trei facturi 1,2,3 si o a ... (vezi toată discuția)