avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declarație mincinoasă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declarație mincinoasă

Cum se poate apara o persoana X de o persoana Y, daca Y, după ce a fost internata in spital cu lovituri pe care nu i le-a facut X ( in spital nu a declarat ca ar fi fost batuta de X), ci după ce s-a externat, a facut plangere si si-a scos certificat medico-legal? Este luata in considerare o înregistrare, care dovedește că Y minte? Sau un mesaj pe care Y i l-a trimis lui X, înainte de a face plangerea, in care ii spune ca nu e vinovata cu nimic? În ce constă un ordin de protecție? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 August 2024
Elisof, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:17, 12 August 2024
x se poate apara prin orice mijloc de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut crunt/basma curata vasile15 vasile15 Buna seara!O ruda a fost batuta de cumnatul lui intr-un hal fara de hal.I-a dat cu toporu peste picioare si pe spate si omul nu isi poate misca ... (vezi toată discuția)
Tentative de omor! sxplukasboy sxplukasboy Se considera tentativa de omor,daca persoana vatamata are capul spart in 2 locuri,arcada sparta,2 coaste rupta si splina rupta?Mai mentionez ca victima a fost ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ioana teodorescu ioana teodorescu Buna seara. As dori sa va adresez cateva intrebari si daca ma puteti ajuta cu cateva informatii. Persoana X a agresat fizic persoana Y, o persoana de etnie ... (vezi toată discuția)