avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am si eu o intrebare ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am si eu o intrebare ?

Am si eu o intrebare , noul presedinte a instalat niste camere in afara blocului , chipurile pt siguranta noastra dar de fapt acele camere sunt pt masinile lui (are vreo 3 , deocamdata) si ca sa-i abureasca pe vecinii mei a pus si una mai cip in lift pt.care lumina trebuie sa functioneze in permanenta ca altfel camera nu inregistreaza (asta-i alta vrajeala a lui) intrucat va dati seama ca acolo este un consum destul de mare 24/24h si 7/7 zile / luna. Intrucat a zis ca nu vrea bani pe ele , le-a pus din banii lui , nici nu ne lasa sa avem acces la ele , invocand niste aberatii de legi, mai ales ca eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi dat acordul scris/verbal pt asa ceva. Deasemenea , comitetul a hotarat sa ii dea un salariu lunar dar si 3 persoane scazute de la intretinere.....cand am auzit am cazut pe spate. Am incercat sa-i atrag atentia dar pe grupul de whatsapp a reusit sa-i abureasca pe vecini ca eu nu vreau modernizari in scara, ...bla,bla...ca sunt impotriva camerelor dar nu spune de fapt care-s adevaratele motive , consum energie electrica la greu in lift si camerele exterioare nu servesc absolut deloc scara blocului ci doar paza parcarii masinilor lui.
Stiam ca sunt niste reglementari in acest sens cu camerele, montajul lor si protectia datelor personale.
Cu vecinii mei care sunt batrani si depasiti de situatie nu ma pot intelege ,... de fapt ei sunt multumiti ca l-au gasit pe baiatul asta care-i mai tanar dar care este smecher si stie sa-i abureasca (inainte am avut o hoata care isi dadea singura cate 6000 lei/luna/net , pana am prins-o si-am dovedit-o). Stiti vorba aia , singur impotriva tuturor ?! Ce ma sfatuiti sa fac ? unde ma pot adresa ?
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 13:10, 13 August 2024
Pentru partea de sistem de supraveghere video va adresati la ANSPDCP : [ link extern ]
Pentru restul, ce tine de asociatie, aveti posibilitatea sa adresati reclamatie la primarie pentru incalcarea art. 102 alin 1 litera e (depasirea atributiunilor) , legea o gasiti in link-ul de mai jos :
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 13 August 2024
latka, utilizator


latka a scris:

Pentru partea de sistem de supraveghere video va adresati la ANSPDCP : [ link extern ]
Pentru restul, ce tine de asociatie, aveti posibilitatea sa adresati reclamatie la primarie pentru incalcarea art. 102 alin 1 litera e (depasirea atributiunilor) , legea o gasiti in link-ul de mai jos :
[ link extern ]


am inteles , multumesc frumos pentru indrumare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație de proprietari este legal să montăm o cameră de ... Președinta Președinta Asociație de proprietari este legal să montăm o cameră de luat vederi in lift . Care sunt condițiile și legea dacă ne permite . Va mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Cheltuieli mari cu montarea unui video de supraveghere în bloc. cum se contestă în instanță o hotărâre a adunării generale? sanda65 sanda65 La noi in bloc s-a montat un system de supraveghere video ( are 26 camere si costa peste 35000 lei ) . Aceasta instalatie este proprietatea asociatiei iar ... (vezi toată discuția)
Camere video personale pt supraghere in holul blocului sunt legale? dixmax dixmax Camere video PERSONALE pt supraghere in holul blocului sunt legale ? Am un vecin care a plasat o camera video spre usa apartamentului sau, dar supravegheaza ... (vezi toată discuția)