avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sânt in somaj de 3 luni Mi am gasit un loc de muncă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sânt in somaj de 3 luni Mi am gasit un loc de muncă cu contract ...

Sânt in somaj de 3 luni Mi am gasit un loc de muncă cu contract pe perioada nedeterminată cu program de 8 ore dar nu am contactul cu nr de Revisal inca sa l pot duce la somaj Dacă nu mi place pt k nu am lucrat in domeniu as putea renunța la locul de muncă sa raman in continuare pe somaj până îmi găsesc ceva in domeniul meu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 15 August 2024
C.i.m. pe durata nedeterminata duce la incetarea platii indemnizatiei de somaj .. REVISAL-ul nu acorda numere la contractele de munca.

AJOFM-ul are acces la baza de date din REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Din 14.01.2015 sunt in somaj. As fi interesta sa stiu daca imi gasesc un loc de munca part time pe perioada determinata daca imi voi pierde somajul ... (vezi toată discuția)
Somaj -demisie -somaj ? margelatu margelatu M-am angajat pe 7 -02-2013 Am semnat demisia pe 8 -02- 2013. contract pe durata nedeterminata mentionez ca acum sunt in somaj .cauza demisiei ; sa lucrezi ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)