avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere chirie/rată casa la srl activitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere chirie/rată casa la srl activitate consultanta în IT

Bună. Urmează să înființez srl în IT (consultanță) in țară, la București și să lucrez pt un client in Spania, deci sa merg și să locuiesc acolo o vreme. Asta înseamnă să închiriez sau să cumpăr cu credit o casă pe firmă acolo sa am unde locui. Activitatea o prestez on Line sau la sediul clientului. Mă interesează dacă chiria sau rata la casă se pot deduce pe firmă. Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 09:15, 17 August 2024
Ce înseamnă ”o vreme”? S-ar putea să trebuiască să vă recunoașteți rezidența fiscală în Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor/neplatitor tva (vine garda financiara la sediul social) anitsirc anitsirc Doresc sa infiintez un SRL. Initial m-am gandit sa infiintez neplatitor de TVA, iar cand voi avea venit constant sa trec ca platitor. Totusi deoarece ... (vezi toată discuția)
Offshore pentru companie it offshoreIT offshoreIT Buna Ziua, Detin o firma de IT in Romania care livreaza servicii in Spania,Franta ,Italia .Mentionez ca clientii sunt persoane fizice. Momentan platesc TVA ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit obtinut din romania de nerezidenti drnelus drnelus Un SRL cu activitate servicii IT, doreste sa inchirieze de la o soc din afara UE un echipamet (calculatoare+soft), in vederea monitorizarii clientilor. ... (vezi toată discuția)