avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vă salut! Administratorul sau președintele (cel care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vă salut! Administratorul sau președintele (cel care se ocupă ...

Vă salut!

Administratorul sau președintele (cel care se ocupă cu mai multe scări de bloc, întreținere etc) nu a schimbat geamul lângă ușa cu interfon.
Acel geam oe jumate spart a căzut oe mâna mea și am fost tăiat, suturat, cusut la UPU.
Este vorba de un Adminitrae care face comentarii sexiste și misogine, un mitocan. Întrebarea mea este: era în datoria dansului să schimbe geamul spart de pe casa scării sau în datoria părinții lor copilului care a spart geamul.

Am o cicatrice de aprox 15 cm la mâna stângă!! Dacă el este vinovat, mă duc și la IML.

Multumesc anticipat!
Vă stimez

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor el1977 el1977 Eu am fost injunghiat in gat la locul de munca, si am ramas cu cicatrici vicioase si partea stanga a maxilarului amortita si urechea stanga, la ce atricol se ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de distrugere. Yannick Yannick Salut! Seara trecută am fost la un majorat. La ora 3-3:15 a.m. am iesit afară să vorbesc cu unul dintre amicii mei. Dupa ce am iesit pe uşă am fost acuzat ... (vezi toată discuția)