avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara , sunt pensionar și am depus în luna ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara , sunt pensionar și am depus în luna iunie o adeverință ...

Bună seara , sunt pensionar și am depus în luna iunie o adeverință la casa de pensii prin care se dovedește că am muncit un an și jumătate la o întreprindere,dar nu am primit nici un răspuns până acum de la casa pensii cînd o să primesc răspunsul și dacă mi se calculează cu valoarea punctului s-au cu VPR 81 ?

Alte discuții în legătură

Conform noi legi a pensiilor inteleg ca un pensionar care a cotizat ... fildiroiu_nicolae@yahoo.com fildiroiu_nicolae@yahoo.com Conform noi legi a pensiilor inteleg ca un pensionar care a cotizat efectiv 35 ani fara grupe de munca primeste o crestere a pensiei in functie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ani lucrați și 2 de armata?.O zi bună (vezi toată discuția)
Calcul pensie buna seara. am vazut noua lege a pensiilor asa ... Olimpica Olimpica Calcul pensie Buna seara. Am vazut noua lege a pensiilor asa cum se vehiculeaza ea in acest moment. Am inteles cum se calculeaza punctajul in functie de anii ... (vezi toată discuția)