avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Numarul anual de zile de concediu de odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Numarul anual de zile de concediu de odihna este 24 ...

Buna ziua! Numarul anual de zile de concediu de odihna este 24 , iar eu mi-am dat demisia in 10.06.2024 avand pana in acel moment 6 zile de concediu efectuate de unde rezulta 18 zile de concediu de odihna neefectuate. Care este numarul de zile pentru care trebuie sa fiu recompensat in bani la momentul demisiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 19 August 2024
din calcul meu reies 5 zile de CO care trebuie sa va fie recompensate in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si zilele de concediu izabelaelena izabelaelena Buna seara! Cand inceteaza contractul de munca se calculeaza zilele de concediu efectuate in anul in curs sau in toata perioada lucrata? Exemplu concret: mi-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se da urmatoarea situatie: administratorul blocului ... drq928 drq928 Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Administratorul blocului in care locuiesc, si-a dat demisia incepand cu data de 1 August 2020.Pana la acea data avea CO ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat in cazul demisiei NanoveanuAdina NanoveanuAdina Buna ziua. Lucrez la o societate din 2009 si pana in prezent nu am efectuat in niciun an toate zilele de concediu. In cazul demisiei cine trebuie sa calculeze ... (vezi toată discuția)