avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, aș avea și eu o întrebare: Doi frați ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, aș avea și eu o întrebare: Doi frați au moștenit ...

Bună seara, aș avea și eu o întrebare:
Doi frați au moștenit o casă+apartament de la bunici prin succesiune, fratele având 13/16 din amândouă imobile iar sora având 3/16(de pe urma bunicului), sora având datorii(la bancă, amenzi de circulație) se poate pune sechestru? Sau de ex să i se vândă cota parte?Se poate să cumpere fratele? Sau sa achite fratele amenzile și totodata sa aibă drept de proprietar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:39, 19 August 2024
Sa faca partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine preia creditul sotului daca acesta a fost contractat inainte de casatorie? minouche minouche Sotul meu a decedat.Are doua credite neachitate contractate inainte de casatorie.Are 2 copii din alta casatorie mostenitori.Avem 2 imobile in comun cumpmarate ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme terezbarbu terezbarbu Buna ziua, Mama mea a decedat dupa 5 luni ce a fost diagnosticata cu cancer ultimul stadiu. In aceste luni noi am intretinu-o ( pensia ei abia acoperea ... (vezi toată discuția)
Succesiune krista56 krista56 Buna seara. Am o situatie si as avea nevoie de sfatul dvs. Bunica, vaduva de mai multi ani, a avut 4 copii, 3 sunt in viata si unul a decedat in urma cu 16 ani ... (vezi toată discuția)