avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ TEHNIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ TEHNIC

Buna seara,
Lucrez la un institut de cercetare si, cu contract de munca de doua ore, la o firma; daca de la institut sint trimisa in somaj tehnic, ce se intimpla cu celalalt loc de munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:06, 7 Februarie 2010
Somajul tehnic de la un loc de munca nu influenteaza alt loc de munca de la alta firma. Continuati activitatea normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj tehnic Claudeclary Claudeclary Buna ziua AS dori s stiu daca in contextul actual al acestei epidemi, eu intru in somaj tehnic la firma la care lucrez si gasesc un loc de munca tot de 8 ore ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic drumarul drumarul Este normal sa lucram 6 ore pe zi din moment ce suntem in somaj tehnic si suntem platiti cu 75% din salariu sau trebuie sa stam acasa? (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic Gabriel309 Gabriel309 Buna ziua! Dacă pana ieri lucram in 2 părți diferite, iar ieri la unul din locurile de munca am fost băgat in somaj tehnic, pot continua la celălalt loc ... (vezi toată discuția)