avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am lucrat în Germania 3 ani apoi am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am lucrat în Germania 3 ani apoi am întrat în ...

Bună ziua.
Am lucrat în Germania 3 ani apoi am întrat în șomaj și urmez un curs de limba germana. Problema este ca șomajul se va termina cu o luna înaintea terminării scolii.
Întrebarea mea este dacă se poate prelungi șomajul pt a nu rămâne fără bani pana se termina cursul și pana îmi găsesc un loc de munca?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate din romania roxana_carmela roxana_carmela Buna ziua, situatia este in felul urmator: am studiat in Romania 3 ani apoi am lucrat inca 2,6 ani ca si economist dupa care m-am mutat in Germania.Timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Se termina somajul...si loc de munca tot n-am gasit! fany22 fany22 Buna, Am o intrebare: am fost dat in somaj ca firma nu mai avea de lucru, au trecut 11 luni de atunci, aproape 12, iar pe 15 februarie, mi se termina ... (vezi toată discuția)
Somaj-cic-somaj.... alissa1983 alissa1983 buna ziua as dori un sfat de la dvs. sunt in cic cu al 2 -lea copil care o sa se incheie pe data de 19 februarie 2013. am intrat in CIC din somaj. inainte de ... (vezi toată discuția)