avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Care este solutia urmatoarei probleme?Tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Care este solutia urmatoarei probleme?Tatal meu a ...

Buna ziua,
Care este solutia urmatoarei probleme?Tatal meu a facut o cerere de restituire a unei 2700 mp suprafeta de teren intravilan,A fost aprobata suprafata de 1200 de catre consiliul local,In lotul unde a fost construita o casa,practic sunt doar 990mp,Deci lipsesc 210 mp fapt pentru care nu reusesc sa mi se emita titlu de propietate,Primaria motiveaza ca nu are unde sa imi dea diferenta de 210 mp cat si ONCPI nu poate sa demareze procedura de emitere a titlului de propietate din cauza acestei suprafete lipsa.
Noi ca si mostenitorii suntem dispusi de a renunta la acceasta suprafata.
Va multumesc anticipt,

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate ContSters115731 ContSters115731 Bunica mea si fratele acesteia au avut in proprietate fiecare o parcela de cate 900 mp fiecare, mostenire de la parintii lor, deci l800 in total.Prin anii ... (vezi toată discuția)
Cum impartim un teren lipsa? abby abby Printr-o tranzactie (hotarare de expedient) pronuntata intr-un partaj succesoral,celor 2 mostenitori li se acorda cate 3.000mp/intravilan din cei 6000mp ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de propietate nico777 nico777 in anul 1970 pentru reconstructia unei case a fost obligatoriu autorizatie de construire consiliul popular a refuzat in 1970 eliberarea autorizatiei pe motivul ... (vezi toată discuția)