avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim in cazul unui cim 6h/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim in cazul unui cim 6h/zi

Care e salariul minim de incadrare in cazul unui contract cu timp partial de 6 h?Merci..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:43, 7 Februarie 2010
Depinde de studiile necesare pentru functia ocupata ....:)
- pentru un muncitor necalificat este de 450 lei
- pentru un muncitor calificat este de 540 lei
- pentru un post ce necesita studii superioare este de 900 lei
Multumesc frumos pentru raspuns,unde gasesc reglementate aceste grile in legislatie?
- HG nr.1051/2008 privind stabilirea salariului minim pe economie - 600 lei de la 1 ianuarie 2009
- Contractul colective de munca la nivel national 2007-2010 , art.40 .
Multumesc inca o data,cunosteam aceste reglementari,credeam ca exista o specificatie clara referitoare la salariul minim in cazul unui cim partial...stiam ca salariul minim pe ec e 600 de ron,dar de curand am aflat ca in cazul unui partial de 6h/zi minimul ar fi 540 ron si eram nedumerita...
Nu exista vreo regelementare speciala in acest sens, insa se raporteaza salariul minim la durata timpului de munca ... :)

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie marianna marianna o societate cu apital privat este obligata sa acorde salariatilor sai, minim salariul minim pe economie, sau nu? care este cadrul legal care prevede ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat mariadana mariadana Daca asociatul este angajat la propria firma, pe post ce necesita studii superioare, dar societatea poate sa suporte doar salariul minim pe economie( soc. ... (vezi toată discuția)
Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)