avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim in cazul unui cim 6h/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim in cazul unui cim 6h/zi

Care e salariul minim de incadrare in cazul unui contract cu timp partial de 6 h?Merci..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:43, 7 Februarie 2010
Daca vreti un text de lege la ce v-au spus colegii mei, va redau din Codul muncii:
Art. 103. - (1) Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
(2) Drepturile salariale se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat, raportat la drepturile stabilite pentru programul normal de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie marianna marianna o societate cu apital privat este obligata sa acorde salariatilor sai, minim salariul minim pe economie, sau nu? care este cadrul legal care prevede ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat mariadana mariadana Daca asociatul este angajat la propria firma, pe post ce necesita studii superioare, dar societatea poate sa suporte doar salariul minim pe economie( soc. ... (vezi toată discuția)
Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)