avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit teren agricol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit teren agricol

care este valoarea impozitului pentru 5565 mp teren extravilan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 7 Februarie 2010
In cazul unui teren amplasat in extravilan, impozitul pe teren se stabileste prin inmultirea suprafetei terenului, exprimata in ha, cu suma corespunzatoare prevazuta in urmatorul tabel, inmultita cu coeficientul de corectie corespunzator prevazut la art. 251 alin. (5) C.fisc. (art.258 C.fisc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea zonelor de incadrare la impozit pentru comune cristinaptudor cristinaptudor Buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca stiti cum stabileste consiliul local al unei comune zonele in functie de care calculeaza impozitul pe padure. Am o padure ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si teren mericica mericica buna ziua! intrebarea mea este urmatoarea; daca in octombrie 2006 impozitul pe cladiri si teren datorat la primarie era de aprox .1200 ron, poate ajunge in ... (vezi toată discuția)
Cota impozit pentru terenuri intravilane curti constructii amelyah amelyah buna seara! in noul cod fiscal gasim : \" ART. 465 Calculul impozitului/taxei pe teren (1) Impozitul/Taxa pe teren se stabileste luand in calcul ... (vezi toată discuția)