avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cineva are acces la actele tale de proprietate,ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cineva are acces la actele tale de proprietate,ce poate ...

Daca cineva are acces la actele tale de proprietate(contract vânzare cumpărare,intabulare,certificat energetic,etc),ce poate face cu ele?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
Md Md, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 24 August 2024
Nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil mariana_aba mariana_aba Buna seara, am achizitionat de curand un apartament nou si am primit de la constructor cand am semnat ctr. de vanzare-cumparare, urmatoarele: - releveul ... (vezi toată discuția)
Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cumparat in 2004 Adrian_098 Adrian_098 Buna ziua, Am achizitionat un apartament in anul 2004, in Bucuresti si doresc sa-l pun in vanzare. Actul pe care il am in acest moment este contractul de ... (vezi toată discuția)