avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am scos bani de la atm pentru o cunostinta si nu mai ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am scos bani de la atm pentru o cunostinta si nu mai recunoaste ...

Am scos bani de la atm pentru o cunostinta si nu mai recunoaste !

Buna ziua vin in fata dumneavoastra cu o problema cat se poate de serioasa ! In urma cu doua saptamani o prietena a sotiei mele a rugato sa ai scoata suma de 1800 ron de pe cardul acesteia fiind analfabeta ! Sotia a mai ajutato si in trecut , asadar in seara respectiva a mers cu sotia la bancomat ia scos in prezenta acesteia suma de 1800 ron ia incredintat cardul si banii , ulterior aceasta doamna a dorit in continuare sa scoata alte sume de bani , mentionand faptul ca ai este frica ca familia ei sa nu ai ia banii de pe card si avand intentia de a se muta in perioada apropiata cu amantul ! Persoana care a scos banii am fost eu la rugamintea sotiei deoarece ia intrase la servici ! Am scos suma de 8000 ron bani pe care iam incredintat sotie impreuna cu cardul si codul pin ! Acessta ulterior ia incredintat doamnei suma de bani totala si cardul cu codul pin ! Mares surpriza a fost acum doua zile cand sotia sa trezit cu plangere ca iar fi furat banii acestei doamne ! Parerea mea a fost ca sa afla acasa de acessta suma scoasa si nu a stiut ce sa spuna . A declarat faptul ca a pierdut cardul si nu stie cine a scos banii , este clar ca imaginile vor venii si chiar nu stim ce sa facem ! Apreciem orice sfat din partea domnilor avocati pentru a ne pregatii apararea. Eventual si colaborare ! Va multumesc tuturor !!
Cel mai recent răspuns: Tiberiu_Alexandru , utilizator 13:43, 24 August 2024
In urma cu doua saptamani o prietena a sotiei mele a rugato sa ai scoata suma de 1800 ron de pe cardul acesteia fiind analfabeta ! Sotia a mai ajutato si in trecut , asadar in seara respectiva a mers cu sotia la bancomat ia scos in prezenta acesteia suma de 1800 ron ia incredintat cardul si banii

E recent, așa că înregistrarea cu ele amândouă la bancomat ar trebui să existe. Mergeți la poliție și spuneți asta.
Este intradevar inregistrarea cand au fost impreuna la bancomat si au fost retrasi banii ! Problema este ca ia nu mai recunoaste ca ar fi primit diferenta de 8000 ! A fost invatata de cineva squ doreste sa scoata bani de la noi ! Multumesc !

Manuela Rășină a scris:

In urma cu doua saptamani o prietena a sotiei mele a rugato sa ai scoata suma de 1800 ron de pe cardul acesteia fiind analfabeta ! Sotia a mai ajutato si in trecut , asadar in seara respectiva a mers cu sotia la bancomat ia scos in prezenta acesteia suma de 1800 ron ia incredintat cardul si banii

E recent, așa că înregistrarea cu ele amândouă la bancomat ar trebui să existe. Mergeți la poliție și spuneți asta.


Nu înțeleg asta:

Mares surpriza a fost acum doua zile cand sotia sa trezit cu plangere ca iar fi furat banii acestei doamne !


A declarat faptul ca a pierdut cardul si nu stie cine a scos banii , este clar ca imaginile vor venii si chiar nu stim ce sa facem !


Cum adică i-a făcut plângere soției, dar a declarat că a pierdut cardul și nu știe cine a scos banii?
Este perfect adevarat , a declarat ca a pierdut cardul , si nu stie cine a scos diferenta de 8000 , deoarece din cate stiu ia trebuia sa plece de acasa cu amantul in urmatoarele zile ( din cate stiu ) problema este ca doamna respectiva este si putin dusa , sa spun asa in termeni populari , noi chiar am.ajutato de-a lungul timpului deoarece are un baietel cu autism la.fel si sotia , eu tind sa cred ca nu a putut justifica scoaterea sumelor respective in fata sotului , dar a declarat ca a pierdut cardul si o banuieste pe sotie de retragere , foarte grea situatie pentru noi , mai bine nu ma duceam , sau posibil a fost invatata de cineva sa ne excrocheze , nu vrea sa recunoasca ca a primit toate sumele de bani ! Cum pierdea cardul daca acesta a fost in posesia ei si a noastra ! O situatie delicata prin care nu am mai trecut recunosc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani ... Sorin123zz Sorin123zz Bună ziua. Tatăl meu avea un card bancar cu o sumă de bani pe el. A murit, iar după deces s-au scos bani cu cardul din bancomat, a apărut o eroare în ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Supravegherea video a bancomatelor IoanaMaciuc IoanaMaciuc Buna seara In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)