avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urmă cu 1 an și 2 luni mi-a fost reținut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urmă cu 1 an și 2 luni mi-a fost reținut permisul deoarece ...

In urmă cu 1 an și 2 luni mi-a fost reținut permisul deoarece am ieșit pozitiv la drog test cu amfetamina,eram răcit și luasem niște pastile.Deși a trcuut 1 an și 2 luni nu am primit nici un răspuns concret de la IPJ în legătură cu analizele,doar să aștept,ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: IonitaD5 , utilizator 15:21, 5 Septembrie 2024
Bună ziua!Mergeți la secția de poliție care va întocmit dosarul penal și spuneți că plătiți dumnv analizele. (după care o să primiți și raspuns)
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
SunnyXxxX, utilizator
Buna ziua!
Ati aflat ceva?

Coman 18 a scris:

In urmă cu 1 an și 2 luni mi-a fost reținut permisul deoarece am ieșit pozitiv la drog test cu amfetamina,eram răcit și luasem niște pastile.Deși a trcuut 1 an și 2 luni nu am primit nici un răspuns concret de la IPJ în legătură cu analizele,doar să aștept,ce pot face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu manu94 manu94 Buna ziua, am urmatoarea speta lucrez in M.A.I iar in urma unui \'\'control de rutina\'\' am fost oprit de colegii rutieristi si depistat cu aparatul drug ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema pentru care am nevoie de ajutor specializat. ... IonitaD5 IonitaD5 .Buna ziua! Am o problema pentru care am nevoie de ajutor specializat. In luna aprilie am fost oprită noaptea de poliție pt \"control\", mi s au făcut ... (vezi toată discuția)
Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție ... Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție în trafic în Timișoara Mi-o cerut documentele la control ok iam dat absolut toate actele ... (vezi toată discuția)