avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o problema pentru care am nevoie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o problema pentru care am nevoie de ajutor specializat. ...

.Buna ziua! Am o problema pentru care am nevoie de ajutor specializat.
In luna aprilie am fost oprită noaptea de poliție pt "control", mi s au făcut testele de alcool și droguri ( nu știam că pot refuza testul rapid și să cer să merg direct la iml pt a rămâne cu carnetul) și am ieșit poz pt metadonă. Mers la iml, luat analize, permis suspendat și mi au spus doar că o să am de așteptat daca nu vreau sa plătesc pt analize. Și tot aștept de atunci....aștept și tot incerc să găsesc răspunsuri pt ce va urma, însă totul e extrem de ambiguu și mi e teama din aceasta cauza. Aici va rog frumos sa mă ajutați:1.având în vedere ordonanța 84, este posibil sa fac cerere sa îmi primesc înapoi permisul până vin rezultate ?
2. Ce urmează ?Cum se va întâmpla? Cum pot face sa fiu reprezenta de un avocat? ( Din păcate nu am nici cea mai mica idee în ceea ce privește domeniul acesta)
Va mulțumesc, aștept răspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 19:29, 6 Septembrie 2024
Dacă rezultatele într-adevăr nu au sosit la dosar sau au sosit și sunt negative și încă nu s a dispus o soluție de clasare, da, beneficiați de legea mai favorabilă pentru a intra în posesia permisului.

- eliminare citat integral -
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2024
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc pentru răspuns!
Unde trebuie să mă interesez care este starea cazului?

Duca Oana a scris:

Dacă rezultatele într-adevăr nu au sosit la dosar sau au sosit și sunt negative și încă nu s a dispus o soluție de clasare, da, beneficiați de legea mai favorabilă pentru a intra în posesia permisului.

Rezolvați mai întâi problema cu suspendarea permisului.Daca primiți permisul și întâmplător aveți un acident (lucrurile se complica )
Plătiți analizele și așteptați rezultatul acestora.
Metadona este un drog opioid sintetic prescris ca și calmant sau ca substitut pentru dependență de narcotice.
Metadona rămâne în organism de la 2 zile pana la 13 zile.
Vi sa luat urina drept probă?(în urină apare acest drog)
În salivă urmele de metadona pot fi detectate la 30 min după ingestie și rămân acolo până la câteva zile.
Ați luat vreodată heroină?( fiți sincer(a).Asa cum am mai spus metadona este un calmant pentru dependenți (pentru consum de heroină)
Nu sunt prea optimist în privința permisului dumnv.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Cerere la parchet.

IonitaD5 a scris:

Mulțumesc pentru răspuns!
Unde trebuie să mă interesez care este starea cazului?

Duca Oana a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cocaină în test de salivă în urma unor săruturi Rgjfdcngxcvhhn Rgjfdcngxcvhhn Buna ziua , am avut un incident cu o fata , am ieșit la câteva întâlniri dar nu mi-a dat nimic de bănuit , aceasta lua cocaina , deși mi-a ascuns am ... (vezi toată discuția)
Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ... ducati1200 ducati1200 Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ... Dan121212 Dan121212 Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog ... (vezi toată discuția)