avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Anul trecut in urma drug testului mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Anul trecut in urma drug testului mi-a fost retinut ...

Buna seara!

Anul trecut in urma drug testului mi-a fost retinut permisul, am fost la recoltare probe si dupa 1 an de zile nu s-a intamplat nimic. Am achitat analizele, au ajuns la politie si dosatul inca este la politie. Nu stiu ce a aiesit la analize, eu consumand un Caffetin care am inteles ca ar triggerui drug testul.
Organul de politie a zis ca are multe dosare in lucru si ca nu stie cand ii vine randul dosaului meu, dandu-mi de inteles ca este de durata. In aceasta situatie, pana cand se va intampla ceva cu dosarul meu, ce pot face? Exista vreo modalitate sa imi recuperez permisul pana cand este trimis dosarul la parchet? Multumesc
Cel mai recent răspuns: IonitaD5 , utilizator 15:20, 5 Septembrie 2024

De recuperare imediat a permisului mai greu în cazul dvs. dacă rezultatul analizelor se află deja la dosar.
Puteți face cerere de studiu a dosarului să vedeți și dvs. rezultatul, poate aveți noroc și e negativ și atunci puteți solicita reintrarea în posesie a permisului față de modificările aduse de curând legislației.
Altfel, dacă rezultatul este pozitiv, singura posibilitate pe care o aveți la îndemână este să formulați o contestație la judecătorie împotriva duratei procesului și atunci, judecătorul de drepturi și libertăți va fixa un termen în care să fie finalizată cercetarea și să dea o soluție.

Adelina29 a scris:

Buna seara!

Anul trecut in urma drug testului mi-a fost retinut permisul, am fost la recoltare probe si dupa 1 an de zile nu s-a intamplat nimic. Am achitat analizele, au ajuns la politie si dosatul inca este la politie. Nu stiu ce a aiesit la analize, eu consumand un Caffetin care am inteles ca ar triggerui drug testul.
Organul de politie a zis ca are multe dosare in lucru si ca nu stie cand ii vine randul dosaului meu, dandu-mi de inteles ca este de durata. In aceasta situatie, pana cand se va intampla ceva cu dosarul meu, ce pot face? Exista vreo modalitate sa imi recuperez permisul pana cand este trimis dosarul la parchet? Multumesc

Ați reușit ceva?
Ati apelat la un avocat?

Mulțumesc!

Adelina29 a scris:

Buna seara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Drug test pozitiv-rezultate analize AndreiMinea AndreiMinea Bună ziua! În urma cu 2-3luni am fost oprit în trafic și supus unui drug test, am ieșit pozitiv la Thc. Au efectuat percheziție corporala și a ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati analizele iml? Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Au trecut 3 luni de la data intamplarii si am inteles ca le pot ... (vezi toată discuția)