avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire privind ...

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire privind situatia de mai jos :

o persoana a fost concediata pe baza unei decizii medicale de invaliditate grad 3 si mai grav in perioada concediului medical. Cand a fost dus concediul medical fizic adica in ziua urmatoare eliberarii dar a fost si timis pe mail angajatorului in ziua eliberarii, ia fost solicitat sa semneze lichidarea. A fost refuzata semnarea mentionand ca este ilegal. Persoana a fost chemata la angajator dupa doua zile de la eveniment pentru lamurirea sistuatiei iar angajatorul a recunoscut ca a inchis CIM si a spus ca a facut corectie. Pe extrasul de revisal apare activ pana in prezent. Nu se vede nici o modificare pe acesta.

Este normal asa ceva ? Am solicitat decizia de incetare si au refuzat sa o ofere precum si adeverinta din care sa rezulte ca CIM nu a suferit modificari in aceasta perioada.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
Bgdd001, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberare acte la incetarea cim CorinaDCM CorinaDCM Buna ziua, In data de 18.10.2017 imi inceteaza contractul de munca cu perioada determinata, pana la acea data am fost obligati intreaga echipa sa ne luam ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, am un salariat care a depus dosarul la comisia medicala pentru pensie pe caz de boala și i s-a spus să aștepte. A trecut aproape o luna. locul de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim pe perioada concediului de ingrijire a copilului- radierea firmei angajatoare CarmennB CarmennB Buna seara, As dori daca se poate sa aflu parerea dvs in legatura cu situatia de mai jos: Firma la care lucra sora mea inainte de a ramane insarcinata a ... (vezi toată discuția)