avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

as vrea sa stiu daca la prezentarea de catre angajator a unui preaviz de 20 zile, sunt obligata sa-l semnez pe loc sau pot amina pina a doua zi semnarea lui pentru a ma putea sfatui cu cineva in acest sens.Odata semnat acest preaviz,orice motive sunt trecute in el ma fac vinovata de ele (doar fiindca am semnat ?)Se poate contesta acest preaviz in ambele cazuri(semnat sau nesemnat) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 7 Februarie 2010
Trebuie sa ne spuneti despre ce e vorba in acel preaviz pentru a va putea da un raspuns; sunt mai multe feluri de preavize.
Puteti sa-l semnati sau nu acel preaviz ... legea nu sanctioneaza faptul ca angajatorul nu v-a adus la cunostinta intrarea dvs in preaviz pentru concediere.
Preavizul nu poate fi contestat , ci numai decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un preaviz valid nesemnat de persoana in cauza? mihaelaclaudia mihaelaclaudia Am fost anuntata de sefa de magazin ca se vor face restructurari de personal din cauza reorganizarii judiciare a firmei. Printre cele 3 fete care urmau sa fie ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)
Preaviz nesemnat,nestamplilat giulia82 giulia82 Buna ziua, daca acel preaviz nu este semnat si stampilat,cum procedez in aceasta situatie? adica cum o sa lucrez?preavizul a inceput cu data de 4.01.2010 si ... (vezi toată discuția)